Харчування здобувачів освіти.Система НACCP.

Головна » Харчування здобувачів освіти.Система НACCP.   

 

Стандарти HACCP

Нові технологічні картки

нового шкільного меню

 

Примірне чотирьохтижневе меню для дітей від 1 до 6 років.

 

 11 серпня 2021 р. у КЗ «Степанівський ліцей з дошкільним підрозділом» було проведено «кущове» навчання по впровадженню системи ХАССП у закладах освіти Вороновицької територіальної громади. Система ХАССП базується на безпечному виробництві продуктів харчування.  
 Система покликана підвищити безпечність дитячого харчування, яке є основою успішного зростання молодого покоління. ХАССП упроваджується в закладах громади за фінансового сприяння Вороновицької селищної ради
Кухарі, особи відповідальні за організацію харчування в закладах, отримали цінні поради, настанови щодо впровадження системи, пакети розроблених документів, які сприятимуть чіткій організації роботи в закладах з питання харчування.
 

 

 

Нормативно-правова база щодо впровадження системи HACCP

1.Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» переглянути  ТУТ
 
2.Наказ 590 Міністерства аграрної політики та продовольства України ( вимоги щодо впровадження системи HACCP) переглянути  ТУТ.